skip to Main Content
billed-seo

Søgemaskineoptimering af billeder

For at opnå resultater gennem søgemaskineoptimering er det ikke tilstrækkeligt at udarbejde en lang række gode tekster med de rette keywords, den rette opsætning og den rette længde. For at få en hjemmeside til at rangere skal man også bruge billeder.

Billeder har ikke kun indflydelse på den grafiske del af en hjemmeside, men spiller også en stor rolle, når vi taler SEO. Derfor er det sund fornuft at tænke billeder ind i sin søgemaskineoptimering.

SEO af billeder kan være vejen til topplaceringer, men hvordan griber man det an, og hvilke parametre måler søgemaskinerne dine billeder på? Du får alle svarene i denne guide.

Read more
Derfor er load-hastighed vigtig for din hjemmeside

Derfor er load-hastighed vigtig for din hjemmeside

En hjemmeside skal optimeres på rigtig mange parametre. I dag er det ikke nok, at hjemmesiden er indbydende og indeholder alle nødvendige informationer om en given ydelse eller produkt. Hjemmesiden skal også være lynhurtig at indlæse. Netop load-hastighed er en meget vigtig faktor, der ikke blot påvirker dine organiske placeringer, men også din konverteringsgrad og omsætning. Med andre ord kan manglende prioritering af hjemmesidens hastighed komme til at koste dyrt.

Read more
wordpress seo-guide

WordPress SEO-Guide

WordPress er det mest benyttede CMS i verden, og er i skrivende stund brugt af ca. 455 mio hjemmesider – et tal som hele tiden vokser. Der er mange grunde til at WordPress er så populært, men én af grundene (eller to), er det for det første er gratis og for det andet, så er det nok det mest SEO-venlige CMS på markedet.

Out of the box er der lidt SEO-fejl, som bør rettes og det er disse fejl denne WordPress SEO-Guide vil komme ind på, så du får en hjemmeside som sparker røv i Google og andre søgemaskiner.

Read more
seo tager tid

Hvor langer tid tager SEO?

SEO virker – dét findes der utallige eksempler på. Det kan dog være en større udfordring end som så at svare på, hvor lang tid SEO tager. Det afhænger nemlig af en række faktorer og kan desuden variere fra projekt til projekt.

Lad os med det samme slå én ting fast; SEO virker ikke med det samme. Faktisk kan det tage mange uger, måneder og sågar år, inden man opnår de ønskede resultater, hvorfor man ikke skal satse alt på søgemaskineoptimering, hvis man ønsker at skabe resultater her og nu. SEO er en langsigtet markedsføringsstrategi, hvorfor det med fordel kan fungere som et supplement til andre markedsføringsformer. Google Ads og SEO kan for eksempel kombineres.

Read more
Hvad koster seo?

Hvad koster SEO?

Ovenstående spørgsmål er svært, men ikke umuligt, at besvare. Det er ikke desto mindre en kendsgerning, at prisen afhænger af mange faktorer. Af følgende grund er det ikke muligt at slynge en pris ud uden at have kendskab til opgavens omfang og kundens forventninger. Vi vil om ikke andet gerne give dig et bud på din opgave, ifald du søger professionel hjælp til søgemaskineoptimering.

Selvom prisen ikke er alt, så har vi fuld forståelse for, at vores potentielle kunder gerne vil vide, hvad SEO koster, idet de fleste virksomheder skal tage hensyn til et fastlagt markedsføringsbudget. Faktum er dog, at de fleste virksomheder har råd til SEO i et eller andet omfang. Her på siden vil vi forsøge at gøre dig klogere på, hvad det koster at outsource søgemaskineoptimering til et bureau.

Read more
ssl-certifikat

Opsætning af gratis SSL hos UnoEuro

SSL og den lille hængelås ved siden af webadressen i diverse browsers, var for et par år tilbage noget man kun så på de større hjemmesider. Idag er det dog helt anderledes. Google har indført SSL/HTTPS som en ranking-faktor, og SSL-certifikater er blevet meget billigere – ja nogen steder faktisk gratis. Og det er netop dét som denne artikel skal handle om – Gratis SSL-certifikat hos UnoEuro.

Read more

Top5 SEO-værktøjer 2019

SEO VærktøjerNår man arbejder med SEO og online markedsføring hver dag, så stifter man jævnligt bekendtskab med nye SEO-værktøjer. Nogen er ganske nyttige, mens andre ikke er så gode.

Lige så ofte som der kommer nye værktøjer, kommer der også nye lister og anbefalinger over de bedste tools. Ofte er disse lister fyldt med forskellige anbefalinger, alle med affiliate links. De er derfor ikke særlig troværdige, da folk oftest kun tænker på at tjene penge.

Read more

Hvad er Earned og Acquired links?

LinksHar du eksperimenteret en smule med søgemaskineoptimering (SEO), ved du sandsynligvis også, at dine placeringer i Googles søgeresultater i høj grad påvirkes af antallet af links, der peger mod din hjemmeside. Det er derfor vigtigt at have en strategi for, hvordan du skaffer links – også kaldet linkbuilding. Der findes primært to kategorier af links; earned og acquired links. I denne artikel tager vi et kig på forskellene og forklarer, hvorfor begge typer er vigtige, hvis du ønsker størst mulig eksponering på side 1.

Read more
Back To Top