skip to Main Content

SEOSEO er ikke helt billigt når man hyrer en konsulent eller et bureau – slet ikke hvis man er nystartet virksomhed. Derfor vil SearchMore gerne gøre en forskel og hjælpe nogle af de nystartede virksomheder, som hele tiden dukker op. Det vil vi gøre ved at udbyde 5 timers gratis SEO til en virksomhed som er under 1 år gammel. Dette vil vi gøre med en ny virksomhed hver måned.

Hvad får jeg ud af 5 timers gratis SEO?

5 timer er måske ikke så lang tid, når det kommer til SEO, men lidt har også ret – især når det ikke koster dig noget.

Men vi vil starte med at køre dit igennem et par forskellige SEO-værktøjer, for at se om der er nogle alvorlige fejl. Derefter vil vi manuelt kigge dit site igennem, og vurdere hvor det giver bedste mening at bruge timerne, så du får mest muligt ud af det.

Det kunne f.eks være:

Hvad kræver det af dig?

Der er som sådan ikke nogen hage ved dette tilbud. Du behøver hverken at tilmelde dig noget nyhedsbrev eller like os på Facebook – selvom det selvfølgelig er prisværdigt 🙂 De eneste krav vi sådan set har er:

  1. Du giver os midlertidig adgang til sidens administration, da det er her det meste arbejde foregår
  2. Vi må bruge dig som fremtidig reference

Hvordan kommer man i betragtning?

For at man kan komme i betragtning til de 5 timers gratis SEO, skal du blot smide os en mail på kontakt@searchmore.dk, hvor i du laver en kort beskrivelse af din virksomhed og hjemmeside (selvfølgelig med hjemmesidens adresse), samt fortæller hvilke søgeord som du mener er vigtigst for siden.

Hver måned vil vi så vælge en hjemmeside, som vi mener kan få mest ud af vores hjælp.

Vi ser frem til at hjælpe dig og din virksomhed 🙂

Back To Top