skip to Main Content

Hastighedsoptimering

En hurtigere hjemmeside giver glade besøgende og bedre rankings

Når man skal ranke i toppen af Google, er der en masse forskellige faktorer der spiller ind. Google vil ikke ud med dem alle sammen, men de har bekræftet at hjemmesidens load-hastighed er blevet en ranking-faktor. Det er måske ikke den vigtigste, men mange bække små.

Men hvis man ser bort fra søgemaskinerne, så er hurtige hjemmeside også godt for brugervenligheden, for hvem gider blive på en hjemmeside eller webshop hvor det tager flere sekunder at loade hver enkelt side. Nej, er siden for langsom, smutter den besøgende hurtigt tilbage til Google og klikker på det næste søgeresultat. Og det har også betydning for hvordan din hjemmeside performer i Google.

Derfor er hastighedsoptimering utrolig vigtig for din hjemmeside.

Har du brug for hjælp til hastighedsoptimering? Kontakt os her eller ring på 70 214 214, så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder.

Test hastigheden af din hjemmeside

Der findes flere metoder til at se hvor hurtigt en hjemmeside loader. Jeg vil anbefale at du bruger Googles eget Tool – PageSpeed Insights – som er et værktøj Google har stillet til rådighed for webudviklere og hjemmesideejere.

Når du tester hvor hurtigt din hjemmeside er, bliver den tildelt en score mellem 0 og 100. Her skal du helst lande på et tal på omkring 90 eller derover. Får du en lavere score, skal du i gang med en hastighedsoptimering af din hjemmeside.

SearchMore har igennem tiden arbejdet med mange forskellige CMS´er, bl.a WordPress, Magento, Prestashop mv. Benytter du et CMS som vi ikke har den helt store erfaring med, så samarbejder vi heldigvis med nogen af de bedste i branchen.

No Cure - No Pay

Igennem tiden er der flere potentielle kunder, som ikke har turde indgå en aftale, da de ikke var sikre på at SearchMore kunne hjælpe dem med at gøre deres hjemmeside hurtigere. Derfor har vi indført en “No Cure – No Pay” politik, der i alt sin enkelthed går ud på at Du/I ikke skal betale en krone, hvis load-tiden ikke er forbedret med minimum 25% når vi er færdig med hastighedsoptimeringen.

Få et tilbud på hastighedsoptimering

    Back To Top