skip to Main Content

Linkbuilding

Den vigtigste disciplin inden for SEO

Hvad er Linkbuilding?

Linkbuilding er en disciplin inden for SEO, hvor man arbejder med at få andre hjemmesider til at linke til din.

Udfordringen med linkbuilding er at det ikke er lige meget hvilken slags link man skaffer – Google bliver hele tiden bedre til at filtrere dårlige links fra, så det er vigtigt at det er kvalitetslink man får.

Hvor vigtigt er Linkbuilding?

Et link er en henvisning fra én hjemmeside til en anden. Google, og andre søgemaskiner, opfatter disse links som stemmer, og rangere din hjemmeside efter hvor mange og hvor gode links du har til din hjemmeside. Derfor er linkbuilding en utrolig vigtig disciplin, når man snakker SEO – måske den vigtigste.

Har du brug for hjælp til linkbuilding? Kontakt os her eller ring på tlf. 70 214 214, så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder.

linkbuilding

Intern og Ekstern Linkbuilding

Der findes 2 former for linkbuilding: Intern og ekstern.

Ekstern Linkbuilding

Ekstern linkbuilding er de links vi skaffer fra andre hjemmesider til din hjemmeside. Disse links, eller backlinks som de også kaldes, fortæller Google at din side er vigtig og relevant i forhold til det indhold som der linkes fra. Men de kan også give ekstra trafik i form af besøgende som klikker sig direkte ind på din hjemmeside fra den anden.

Intern Linkbuilding

Intern linkbuilding er de links man bygger internt på sin egen hjemmeside, således at både de besøgende og søgemaskinerne kan finde rundt.

Den interne linkstruktur er utrolig vigtig, da fortæller Google hvilke undersider som er de vigtigste, og som skal ranke højest i Google.

Linkbuilding kræver erfaring og KnowHow

Linkbuilding kan godt lyde som en forholdsvis nem opgave, og det kan den også godt være – i hvert fald den første måneds tid. Alle kan finde en håndfuld hjemmesider hvor man kan få et link fra – Men når der dag efter dag, uge efter uge, skal skaffes nye links, så begynder det at blive svært. For ikke nok med at man skal finde nye links, så skal de også være relevante for din hjemmeside og have en vis styrke. Og som om det ikke var nok, så findes der også dårlige links, som er direkte skadelige for din hjemmesides ranking i google. Derfor kan det være en god idé at få professionel hjælp når der skal arbejdes med linkbuilding.

Med over 10 års erfaring indenfor digital marketing, ved jeg hvad der virker og ikke mindst hvad der ikke virker. Du kan derfor trygt overlade arbejdet med linkbuilding til SearchMore, og bruge tiden på din virksomhed.

Har du brug for hjælp til linkbuilding? Kontakt os her eller ring på tlf. 70 214 214, så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder.

Linkbuilding er en løbende proces

Linkbuilding er ikke noget som skal udføres én gang – det er en løbende proces, hvor der hele tiden skal skaffes nye link.

Hos SearchMore er linkbuilding en fast del af en 360 graders søgemaskineoptimering, hvor vi løbende finder nye relevante links. Servicen kan selvfølgelig også købes som en enkeltstående ydelse, enten en løbende aftale eller via tilbud på specifikke/udvalgte links.

Løbende aftale:

En løbende aftale fungere lidt lige som et abonnement, hvor du betaler en fast pris hver måned. Her arbejder vi på at skaffe dig links, som giver dig bedre placeringer i Google og ikke mindst konsoliderer de gode placeringer, vi med tiden opnår sammen.

Vi arbejder med mange forskellige typer links, da det er vigtigt at have en naturlig linkprofil. En naturlig linkprofil består ikke kun af én slags links – den består af mange forskellige typer.

Hvad koster Linkbuilding?

Det er rigtig godt spørgsmål, som er umuligt at svare på uden at kende til din virksomhed, og jeres ønsker. Det svare til at spørge om hvad en bil koster – det kan man heller ikke svare på uden at kende kundens ønsker.

Der findes mange typer links, og mange måder at arbejde med linkbuilding på. Så prisen afhænger af hvad du og din virksomhed ønsker og hvordan den performer idag. Er den helt ny eller er den veletableret? Hvordan er konkurrencen i jeres branche? Ønsker i en full service løsning eller vil i gøre noget af arbejdet selv? Der er mange spørgsmål som skal besvares før man kan komme med en pris på linkbuilding.

Kontakt os for tilbud

Uanset hvilken form for links du har brug for, så er du altid velkommen til at udfylde formularen herunder – så kontakter vi dig, og tager en snak om hvordan linkbuilding kan hjælpe dig og din virksomhed.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev her til højre, så vil du med jævne mellemrum modtage eksklusive tilbud på stærke links, som helt sikkert vil gavne din linkprofil.

    Back To Top